Română (România)English (United Kingdom)French (Fr)

Despre noi - Fabrica de produse lactate Calion Prod Jibou!

Fabrica a fost infiintata in anul 1997 din dorinta de a aduce pe piata produse lactate de calitate.

Daca la inceput se producea doar cascaval si telemea de vaca din 500 de litri de lapte pe zi, azi se fabrica o gama diversificata ce include atat produse proaspete cat si branzeturi. Capacitatea de productie a ajuns, in ziua de azi, la peste 10.000 de litri de lapte pe zi, prelucrandu-se 5000 l. Pe langa toate acestea fabrica a suferit de-a lungul timpului o serie de modernizari, pregatindu-se pentru atingerea standardelor impuse de Uniunea Europeana. Astfel, in momentul de fata, avem in dotare echipamente moderne si tehnica computerizata pentru monitorizarea si controlul parametrilor tehnologici din procesul de fabricatie. De asemenea, punctele de colectare au fost dotate cu tancuri de racire a laptelui.


Produsele noastre sunt distribuite, pe langa orasele salajeane, si in urmatoarele orasele din tara: Cluj-Napoca, Oradea, Brasov, Bucuresti, Deva. 
Calion asigura livrarea neintrerupta a produselor sale. Analizele de laborator si expertizele arata calitati organoleptice constante iar forta de vanzare asigura miscarea rapida a produselor intre participantii la piata. Inteligent, eficient si experimentat, Calion se concentreaza asupra celei mai bune valori in domeniul branzeturilor.


Calion are si flexibilitate in abordarea afacerilor, deoarece intelege ca fiecare partener are nevoi proprii pe care le respecta.

Pentru cei care doresc sa distribuie produsele noastre, le punem la dispozitie oferte avantajoase pentru ambele parti. Nu ezitati sa ne contactati acum.